Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bobby Voicu, interviu despre revalorizarea cetăţilor româneşti (VIDEO)

Bobby Voicu, interviu despre revalorizarea cetăţilor româneşti (VIDEO)

Bobby Voicu, interviu despre revalorizarea cetăţilor româneşti (VIDEO)
Sursa foto: Bobby Voicu
01 Feb 2010   •   14:14

Bobby Voicu, unul dintre cei mai influenţi oameni din online-ul românesc, a fost invitat la emisiunea ?Săptămâna de ştiri? unde a vorbit despre proiectul său de revalorizare a cetăţilor româneşti.

Bobby Voicu a prezentat atât originea proiectului, cât şi modalităţile prin care poate fi transformat în realitate. ?Acum trei ani am fost in Turcia şi am vizitat Troia. Ce m-a atras foarte mult era un panou explicativ. Nu era ceva extraordinar, dar cetatea te atrăgea?, a povestit acesta.

Situaţia din Turcia, susţine Bobby Voicu, contrastează cu cea din România. ?Oriunde te duci, gaseşti în cel mai bun caz un indicator către cetatea respectivă. În România, nu ţi se explică absolut nimic?, spune bloggerul.

?Cel mai important lucru este să fii atras în poveste. Şi pentru asta trebuie să existe nişte panouri care să-ţi spună, pe de o parte istoria şi pe de altă parte folclorul legat de cetatea respectivă.?

Ideea proiectului de revalorizare a cetăţilor româneşti a venit în urma unui parteneriat în care sunt implicate trei persoane şi o companie: Bobby Voicu, Alessandra Stoicescu, Cătălin Ştefănescu şi Mercedes-Benz.

Proiectul beneficiază şi de susţinerea unui număr impresionant de internauţi. ?Răspunsul cititorilor mei a fost copleşitor. Lumea vrea să ajute?, a concluzionat Bobby Voicu.

Bogdan Andrei Voicu, cunoscut în mediul online drept Bobby Voicu, are un CV impresionant. A fost şi este implicat într-un număr foarte mare de proiecte online, a fost Community Manager pentru Yahoo! Romania în perioada aprilie 2008- februarie 2009 şi prezintă o emisiune la un post de radio pe internet.

BOBBY VOICU, DESPRE PROIECTUL DE REVALORIZARE A CETĂŢILOR ROMÂNEŞTI:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proiect România
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close