Antena 3 CNN Actualitate Cultură Călin Popescu Tăriceanu, pe blog: "Filmul prezentat în aceste zile la televiziunile din România reflectă adevărul"

Călin Popescu Tăriceanu, pe blog: "Filmul prezentat în aceste zile la televiziunile din România reflectă adevărul"

Călin Popescu Tăriceanu, pe blog: "Filmul prezentat în aceste zile la televiziunile din România reflectă adevărul"
27 Noi 2009   •   23:57

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu, afirmă, vineri, într-o postare pe blogul său, că ştia de incidentul de la Ploieşti, fiind pe scenă alături de Traian Băsescu.

?Nu mi se pare că este bine pentru România să ne petrecem ultimele zile ale campaniei electorale concentrându-ne numai asupra evenimentului de la Ploieşti, din 2004. (...) Dar nu pot face abstracţie de faptul că eram pe scenă, la Ploieşti, în seara cu pricina. Filmul prezentat în aceste zile la televiziunile din România reflectă adevărul, chiar dacă nu am văzut exact ce s-a întâmplat între Traian Băsescu şi acel copil, în timpul mitingului electoral de la Ploieşti?, a relatat liderul liberal.

El susţine că incidentul a fost urmat de o discuţie a lui Traian Băsescu cu lideri ai PNL şi PD, în care a afirmat că ar fost vorba despre o 'greşeală'.

?Ţin minte foarte clar ce s-a întâmplat după aceea. Am părăsit locul concertului într-un microbuz, împreună cu Traian Băsescu şi cu câţiva lideri ai PNL şi ai PD. Atunci a început o discuţie despre faptul că Traian Băsescu ar fi lovit un copil în timpul concertului. Pe acest fond s-a manifestat o preocupare foarte serioasă din partea lui Traian Băsescu personal faţă de acest gest al său, la care el s-a referit ca fiind o greşeală?, a arătat Tăriceanu pe blogul personal.
Totodată, liderul PNL a precizat că se aştepta ca încă din campania din 2004 subiectul să fie dezbătut pe larg în presă, însă a fost 'mirat' că presa nu a relatat incidentul de la Ploieşti.

?Am sperat că este posibil să nu fi fost un incident chiar atât de grav pe cât mi se crease impresia. Timpul a trecut şi uitarea părea că s-a aşternut peste eveniment. Cine mai credea că povestea va ieşi la suprafaţă într-un astfel de moment... Poate decisiv!?, mai spune Tăriceanu.

Agerpres

×
Subiecte în articol: Tariceanu blog
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close