Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cartea "Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă", lansată în România

Cartea "Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă", lansată în România

Cartea "Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă", lansată în România
Sursa foto: Barack Obama
19 Ian 2009   •   15:27

Cartea "Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă" va fi lansată în România, marţi, chiar în ziua învestirii oficiale la Casa Albă a celui de al 44-lea preşedinte al SUA.
Lansarea va avea loc la Centrul Cultural American din Bucureşti, unde se va desfăşura şi o conferinţă de presă susţinută de Julie O'Reagan, ataşat cultural al Ambasadei SUA în România.
Prin volumul "Preşedintele Obama: Drumul către Casa Albă" ("President Obama: The Path to The White House"), publicată în întreaga lume în peste un milion de exemplare, cunoscuta revistă TIME şi editura PuzzleWorks relatează povestea ascensiunii lui Barack Obama într-un volum ilustrat de 96 de pagini, conţinând reportajele şi analizele jurnaliştilor politici ai revistei TIME.
Cartea prezintă fotografii memorabile din culisele campaniei şi din viaţa privată a lui Barack Obama, realizate de Callie Shell, care a documentat vizual parcursul acestuia încă de la începutul cursei sale pentru preşedinţie.
Cititorii se vor bucura de o descriere colorată şi concisă a felului în care Obama a ajuns un mare lider - din anii copilăriei, trecând prin perioada Chicago, până în momentul transformării sale ca fenomen politic incontestabil.
Agerpres

×
Subiecte în articol: Time
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close