Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cristian Tudor Popescu: Andrei Gheorghe are fani doar printre adolescenţii retardaţi

Cristian Tudor Popescu: Andrei Gheorghe are fani doar printre adolescenţii retardaţi

Cristian Tudor Popescu: Andrei Gheorghe are fani doar printre adolescenţii retardaţi
Sursa foto: Andrei Gheorghe
14 Ian 2010   •   12:06

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu şi-a prezentat părerea referitoare la schimbările din cadrul ministerului de Finanţe, într-un editorial publicat în Gândul. În stilu-i deja cunoscut, presărat cu ironie şi ?vorbe de duh?, cunoscutul jurnalist a făcut şi câteva sugestii pentru celelalte ministere din cadrul Guvernului.

Nevoia de o ?interfaţă prietenoasă? cu publicul a determinat câteva angajări interesante în Ministerul Finanţelor. Numirea lui Andrei Gheorghe în fruntea Departamentului de Comunicare este una dintre acestea.

?Domnul Andrei Gheorghe, adus tot de inventivul domn Vlădescu, cred că are un rol complementar. Pentru funcţionarii din minister el este dovada încurajatoare că există viaţă şi cu găuri. Cu găuri în buget, de vreme ce dl. Gheorghe tocmai a produs o gaură de nişte milioane în bugetul Kanal D cu superemisiunea "Rătăciţi în punga mea" şi e mai vioi ca niciodată?, scrie Cristian Tudor Popescu.

În aceeaşi notă, jurnalistul susţine că Gheorghe, care nu are fani decât ?printre adolescenţii retardaţi?, va reuşi, în cele din urmă să enerveze pe toată lumea. Potrivit lui Cristian Tudor Popescu, numirea lui Andrei Gheorghe este o strategie, întrucât ?absoarbe în modul cel mai eficient o bună parte din ura maselor de contribuabili faţă de ministrul de Finanţe?.

Cristian Tudor Popescu are câteva sugestii şi pentru Ministerul Sănătăţii. Domnul Attila ar trebui s-o roage pe Ana Lesko ?să evolueze în saloanele cu muribunzi masculi, care astfel vor sucomba fericiţi?, iar Anastasia Soare, ?regina sprâncenelor? ar trebui să fie rugată ?să machieze câte o pacientă deja dusă, demonstrând practic că o femeie poate fi mai frumoasă moartă decât vie.?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe adolescenti
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close