Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cristian Tudor Popescu: "Pe ţigani şi homosexuali nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna"

Cristian Tudor Popescu: "Pe ţigani şi homosexuali nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna"

Cristian Tudor Popescu: "Pe ţigani şi homosexuali nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna"
28 Aug 2009   •   12:51
Madonna a adunat, miercuri seară, în Parcul Izvor mai mult de 60.000 de oameni. Concertul artistei a inclus şi câteva momente neaşteptate. Cel mai intens moment al concertului a avut loc în cea de-a treia parte, când Madonna a stat de vorbă cu fanii pe marginea unui subiect sensibil.

"România, mă bucur să mă aflu aici!", a spus Madonna la începutul discursului său, fiind aplaudată frenetic de spectatori. "Am auzit la ştiri că ţiganii din Europa de Est sunt discriminaţi. Asta n-ar trebui să se întâmple, şi ei sunt oameni ca şi noi", şi-a continuat Madonna discursul. Însă, aceste fraze au stârnit nemulţumire printre spectatori. Aceştia au început să huiduie.

Cristian Tudor Popescu a făcut publică părerea lui referitoare la acest subiect. El a declarat pentru Gândul că: ?E o chestiune de protecţie a consumatorului. Consumatorul produsului artistico-mediatic livrat de Madonna a plătit să audă şi să vadă un show, nu să asiste la învăţământ politic ca la Ştefan Gheorghiu?, susţine acesta.

?În ceea ce priveşte ţiganii şi homosexualii, nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna, ceea ce nu înseamnă că eu i-aş urî, dar nimeni nu-ţi poate spune pe cine să iubeşti şi pe cine nu?, a concluzionat editorialistul.

Declaraţiile complete făcute de Cristian Tudor Popescu pe acest subiect, pe www.gandul.info.


MOMENTUL ÎN CARE MADONNA A FOST HUIDUITĂ LA BUCUREŞTI



Liz Rosenberg, purtătoare de cuvânt a Madonnei, a precizat într-un E-mail că afirmaţiile Madonnei au fost primite cu huiduieli dar şi cu aplauze şi că artista nu va face alte comentarii în legătură cu acest subiect. "Madonna a fost însoţită în turneu de o trupă extraordinară compusă din romi. De la ei a aflat despre discriminarea romilor din Europa de Est", a explicat Rosenberg.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: discriminare Madonna
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close