Antena 3 CNN Actualitate Cultură Emisiunea lui Mihai Gâdea, pe primul loc. Telespectatorii au preferat ?Sinteza Zilei? cu Florin Piersic

Emisiunea lui Mihai Gâdea, pe primul loc. Telespectatorii au preferat ?Sinteza Zilei? cu Florin Piersic

Emisiunea lui Mihai Gâdea, pe primul loc. Telespectatorii au preferat ?Sinteza Zilei? cu Florin Piersic
13 Ian 2009   •   13:53

Ediţia specială a emisiunii ?Sinteza Zilei? cu Mihai Gâdea, din data de 12 ianuarie 2009, i-a avut invitaţi pe Florin Piersic şi fiul acestuia. Actorul a răspuns acuzaţiilor aduse de ziarul Cotidianul privind colaborarea sa cu Securitatea.
?Nu am dus nicio scrisoare şi am să vă spun limpede de ce nu ştiu nimic de această scrisoare, nu am auzit nici pe părinţii mei să pomenească ceva de acest domn Tomescu?, a declarat Florin Piersic. Artistul a subliniat că ?nu am fost niciodată la Securitate, nici acum patru ani, nici acum 40 de ani?.
Marius Tucă, cel care i-a şi acordat drept la replică lui Piersic în Jurnalul National, a intervenit telefonic pentru a-şi exprima dezaprobarea faţă de lipsa de profesionalism a lui Razvan Mihai Vintilescu. Potrivit ceastuia, Vintilescu a făcut făcut acuzaţii grave în lipsa oricăror dovezi.
Interesul publicului pentru acest subiect a fost reflectat atât de numărul mare de mesaje primite pe site-ul www.antena3.ro şi forumul emisiunii Sinteza Zilei, cât şi de audienţe.
Ratingul mediu înregistrat de Antena 3 între orele 22.00-23.00 a fost de 4.8 şi 11.5% cota de piaţă, cu 2.3 puncte mai mult decât programele Realitatea TV, care au obţinut pe acelaşi interval orar o cota de piaţă de 5.9%.
Conform datelor de audienţă furnizate de GFK Romania pe targetul all urban, Antena 3 a depăşit în prime time principalul concurent Realitatea tv, media generală obţinută fiind de 2.4 puncte audienţă şi 5.4% cota de piaţă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close