Antena 3 CNN Actualitate Cultură Eroul Zilei. Miruna Berescu, director artistic Anonimul, festivalul independent de film din Delta Dunării

Eroul Zilei. Miruna Berescu, director artistic Anonimul, festivalul independent de film din Delta Dunării

Eroul Zilei. Miruna Berescu, director artistic Anonimul, festivalul independent de film din Delta Dunării
Sursa foto: Captură Antena3
02 Aug 2019   •   12:08

Au mai rămas doar trei zile până la debutul festivalului internațional de film independent Anonimul. Crema cinematografiei românești va fi între 5 și 11 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Ediția din acest an este una cu lecții de istorie recentă, fiind prezentate producții speciale despre evenimentele care au șocat lumea în ultimii ani.

Mai mult, vor fi șapte lungmetraje semnate de regizorul ucrainean Sergei Loznitsa, recent premiat la Cannes, un masterclass susținut de un regizor, întâlniri cu cineasti și filme românești în premieră.  

Miruna Berescu, director artistic Anonimul și  „Eroul Zilei” al acestei ediții a declarat că Anonimul este un festival care anual atrage un public tânar și educat în Deltă și care pune accent pe prezervarea mediului înconjurător. În fiecare seară vin mii de oameni iar în 16 ani nu a fost niciun fel de incident. Festivalul aduce an de an oamenii împreună.

 

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close