Antena 3 CNN Actualitate Cultură Eroul zilei: Marinela Ţepuş, omul care aduce teatrul independent pe scena de la Nottara

Eroul zilei: Marinela Ţepuş, omul care aduce teatrul independent pe scena de la Nottara

Eroul zilei: Marinela Ţepuş, omul care aduce teatrul independent pe scena de la Nottara
16 Iun 2017   •   11:42

Eroul zilei de azi este Marinela Ţepuş. După ce a salvat Teatrul Nottara de la desfiinţare, acum vrea să încurajeze dialogul dintre teatrul de stat şi mediul independent.

În perioada 21-25 iunie, are loc prima ediţie a "Festivalului de Teatru Independent  - NottDependent", care le va oferi atât artiştilor, cât şi publicului, ocazia de a cunoaşte mai bine producţiile alternative. Tinerii artişti vor avea astfel posibilitatea să-şi prezinte spectacolele pe o scenă consacrată.

Timp de cinci zile, Teatrul Nottara va găzdui zece producții independente din București, scopul fiind acela de a demonstra că între cele două medii - de stat și independent - poate exista o comunicare vie, productivă, creativă, și că ceea ce se întâmplă în spațiile teatrale alternative merită o atenție sporită și o vizibilitate cât mai mare. 

Marinela Țepuș a vorbit, la rubrica Eroul zilei, de la Previziuni, despre demersurile menite să vină în ajutorul artiștilor independenți.

 


 

×
Subiecte în articol: Teatrul Nottara Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close