Antena 3 CNN Actualitate Cultură Eroul Zilei. Naty Badea își lansează primul roman

Eroul Zilei. Naty Badea își lansează primul roman

Eroul Zilei. Naty Badea își lansează primul roman
29 Mar 2019   •   12:00

După ce ne-a impresionat prin sensibilitatea poeziilor sale, Naty Badea ne face o nouă surpriză: un roman intens, un adevărat carusel de sentimente şi trăiri emoţionante.

Cartea te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit și nu îți dă voie să o lași din mână, până nu afli cum se termină poveștile personajului principal Clara.

„Cărțile de poezii le-am scris într-adevăr peste tot, pe stradă, unde îmi venea inspirația, unde îmi veneau emoțiile. Romanul este altceva. Se scrie cu o altă trăire, cu altă energie. Poezia înseamnă emoție pură pe care o descarci în poezie. În schimb, romanul este o emoție reconstruită, plus că sunt o grămadă de personaje pe care trebuie să le înțelegi”, a povestit Naty.

„Doar să deschideți această carte, vă rog să îmi dați șansa să deschideți această carte și să vă puneți ”centurile de siguranță”,  pentru că urmează o călătorie frumoasă, fascinantă, iar finalul cu siguranță vă va uimi”, a mai precizat jurnalista.

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close