Antena 3 CNN Actualitate Cultură Evenimentul Zilei şi Capital, cumpărate de B1 TV cu 8 milioane de euro

Evenimentul Zilei şi Capital, cumpărate de B1 TV cu 8 milioane de euro

Evenimentul Zilei şi Capital, cumpărate de B1 TV cu 8 milioane de euro
Sursa foto: Capital si Evenimentul Zilei
11 Feb 2010   •   14:48

Publicaţiile Evenimentul Zilei şi Capital au trecut în posesia postului de televiziune B1 TV. Ringier a vândut cele două publicaţii contra sumei de 8 milioane de euro, informează paginademedia.ro.

"Parteneriatul dintre Ringier şi canalul B1 în realizarea emisiunii ?Evenimentele zilei? a fost un real succes şi stă la baza deciziei de a tranzacţiona cele două titluri. Tranzacţia include toate activităţile brandurilor Evenimentul zilei şi Capital, extensiile de brand ale acestora, precum şi echipele editoriale, care vor fi transferate către ?Editura Evenimentul şi Capital? ", se arată într-un comunicat remis de Ringier. Potrivit aceluiaşi comunicat, Claudiu Şerban este noul director general al "Editura Evenimentul şi Capital".

Preţul de vânzare a fost catalogat drept mult sub valoarea pe care cele două branduri le aveau în urmă cu câţiva ani. În 2004, arată paginademedia.ro, o analiză a companiei Brandient plasa la 5 milioane de euro numai valoarea brandului Capital. Vânzarea celor două publicaţii a fost anunţată şi pe site-ul lui Catalin Tolontan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Capital Evenimentul Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close