Antena 3 CNN Actualitate Cultură Felicia şi Ştefan Bănică Jr. vă oferă un album de suflet

Felicia şi Ştefan Bănică Jr. vă oferă un album de suflet

Felicia şi Ştefan Bănică Jr. vă oferă un album de suflet
16 Sep 2009   •   20:54

Din 17 septembrie, Revista Felicia vă aduce în dar cel mai recent album al îndrăgitului cântăreţ şi actor, Ştefan Bănica jr., albumul ?Împreună?, produs de Roton, include superhiturile ?S-o facem lată?, ?Tu şi eu?, ?Dansează baba?. Ť|mpreunăť este cel de-al noulea album de studio al artistului. Albumul, lansat anul trecut, a fost recompensat cu discul de platină. |n luna iulie, artistul a realizat şi videoclipul pentru cel de-al patrulea extras pe single din acest album, melodia ?Epilog?.

Majoritatea pieselor de pe acest album sunt scrise, atât muzica, cât şi textul, de către Ştefan. ?Muzica a fost o pasiune ce s-a transformat în profesie?, a mărturisit Ştefan Bănica în interviul acordat Revistei Felicia. Carierei sale îi sacrifică momentele alături de cei dragi, sănătatea sau timpul liber. ?Eu nu le privesc totuşi ca pe nişte sacrificii, pentru că asta am ales şi asta vreau să fac. În momentul în care nu voi mai simţi bucuria şi plăcerea de a urca pe scenă, am să mă retrag?, afirma artistul pentru Felicia.

Ştefan Bănică jr. a absolvit în 1990 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia de actorie. Artistul mărturiseşte că a simţit mereu atracţia pentru scenă. ?A persistat încă de la vârsta la care puteam conştientiza şi nu puteam s-o înlocuiesc cu nimic. Asta mi-am dorit să fac şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că trăiesc dintr-o meserie pe care aş fi făcut-o şi gratis?. În alegerea făcută, o mare influenţă a avut-o relaţia tatălui său, Ştefan Bănică, cu actoria. Până acum, îndrăgitul actor a jucat în 14 filme şi numeroase piese de teatru. Odată cu rolul din Ť Liceenii ť, Ştefan Bănică jr. a devenit idolul tinerilor. Mai târziu, a demarat o colaborare de durată cu Emilia Popescu, cuplul format de cei doi fiind unul dintre cele mai îndrăgite din televiziune şi teatru.



Preţul pachetului revistă + CD ??Împreună? este de 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 17 septembrie (numarul 165) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stefan Banica jr
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close