Antena 3 CNN Actualitate Cultură Florin Zamfirescu, CONCEDIAT cu trei luni înainte de pensie. "În schimb, ea joacă exagerat de mult"

Florin Zamfirescu, CONCEDIAT cu trei luni înainte de pensie. "În schimb, ea joacă exagerat de mult"

Florin Zamfirescu, CONCEDIAT cu trei luni înainte de pensie. "În schimb, ea joacă exagerat de mult"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Apr 2014   •   20:37

Actorul Florin Zamfirescu s-a arătat jignit, sâmbătă, de faptul că a fost concediat de la Teatrul Odeon, cu trei luni înainte de a împlini vârsta necesară pentru pensionare, 65 de ani.

"E normal să te pensionezi, dar atâta vreme cât în teatru e nevoie de oameni mai în vârstă, o doamnă (directoarea teatrului, Dorina Lazăr - n.r.) n-a găsit de cuviinţă să avem o discuţie, măcar un semn amical să-mi dea, ci m-a chemat direct la cadre, ca pe vremuri, m-a chemat punându-mi-se în faţă o foaie că din clipa aia mi se încetează activitatea.

S-a întâmplat cu trei luni înainte de 12 aprilie, când eu împlineam vârsta (de pensionare - n.r.), a spus actorul Florin Zamfirescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

De asemenea, actorul a acuzat-o pe Dorina Lazăr că joacă în prea multe filme de când este la şefia Teatrului Odeon, însă a ţinut să precizeze că, în acest caz, problema lui nu este inactivitate, ci umanitatea.

"Acum aflu că nu e singurul teatru unde sunt probleme, ci Dorina Lazăr de-a lungul existenţei ei editoriale s-a transformat atât de tare încât nu înţelege nimeni de ce trebuia să plece nişte actori are nu aveau nicio legătură cu pensia, de ce ea face loc doar parcă pentru persoana ei, care de când este directoare joacă parcă prea mult, zic eu, exagerat.

Eu plec într-un turneu, doamna Dorina Lazăr nu a reuşit să mă pensioneze de tot. Problema mea e de umanitate, nu inactivitatea", a adăugat Zamfirescu.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close