Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fostă producătoare BBC: Consumul de cocaină, ceva normal printre angajaţii televiziunilor

Fostă producătoare BBC: Consumul de cocaină, ceva normal printre angajaţii televiziunilor

Fostă producătoare BBC: Consumul de cocaină, ceva normal printre angajaţii televiziunilor
Sursa foto: Sarah Graham
22 Oct 2009   •   18:13

Angajaţii posturilor de televiziune care consumă cocaină sunt lăudaţi pentru demersul lor şi sunt încurajaţi să continue să ia droguri. Asta este declaraţia unei foste producătoare a postului BBC. Sarah Graham susţine că, de multe ori, comportamentul extravagant al prezentatorilor nu este rezultatul unei firi dezinhibate şi creative ci, pur şi simplu, a consumului de cocaină, informează Daily Mail.

Mai mult, fosta angajată BBC spune că tinerii sunt încurajaţi să consume stupefiante. Ea a declarat că, în prima zi de muncă, colegii i-au oferit droguri de care ulterior a devenit dependentă.

?În perioada în care am lucrat pentru BBC, am fost îndemnată de producătorul şi prezentatorul cu care colaboram să consum cocaină. Totul a început într-o seară când m-au întrebat dacă nu vreau să mă duc până la baie să mă droghez cu ei?.

Pe măsură ce dependenţa mea progresa, mă integram tot mai bine şi în echipă. Comportamentul extravagant era binevenit în meseria mea. Cu cât erai mai ciudat, cu atât erai considerat mai creativ şi te acomodai mai uşor?, povesteşte femeia, acum în vârstă de 40 de ani.

×
Subiecte în articol: BBC cocaina televiziune
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close