Antena 3 CNN Actualitate Cultură George R.R. Martin vrea "să te omoare" pentru 20.000 de dolari

George R.R. Martin vrea "să te omoare" pentru 20.000 de dolari

George R.R. Martin vrea "să te omoare" pentru 20.000 de dolari
07 Iun 2014   •   17:04
Scriitorul George R.R. Martin, autorul cărţilor pe baza cărora este realizat serialul TV "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", oferă fanilor săi şansa de a fi "ucişi" în următorul volum al seriei sale fantasy, relatează Mashable.

Autorul american a lansat un concurs pe un site caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru o rezervaţie naturală dedicată lupilor. Cei doi câştigători ai concursului lansat de George R.R. Martin vor avea şansa de a apărea în următorul volum al seriei "Cântec de gheaţă şi foc" sub forma unor personaje care vor avea parte de o moarte teribilă.

Pentru această "onoare", fanii scriitorului american vor trebui să facă o donaţie de 20.000 de dolari pentru acea rezervaţie naturală.

Câştigătorii vor avea dreptul de a alege singuri statutul social al personajelor - nobili, ţărani, vrăjitori, prostituate, soldaţi - care vor purta numele lor în acel volum, iar George R.R. Martin le promite că vor avea parte de o "moarte îngrozitoare".

Detaliile despre acest proiect de caritate şi modalităţile de efectuare a donaţiilor pot fi consultate pe site-ul Prizeo.com.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close