Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gheorghe Dinică, în stare gravă. Actorul suferă de septicemie

Gheorghe Dinică, în stare gravă. Actorul suferă de septicemie

Gheorghe Dinică, în stare gravă. Actorul suferă de septicemie
Sursa foto: Gheorghe Dinica
25 Oct 2009   •   10:05

Gheorghe Dinică are septicemie şi nu răspunde tratamentelor. Actorul este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Chiar dacă sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale actorului, medicii caută tot felul de tratamente speciale care să-i salveze viaţa.
Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale marelui actor, mai ales că nu ştiu care este sursa infecţiei.

Actorul nu raspunde la tratament. Organele functioneaza cu ajutorul aparatelor. S-a întrunit o comisie încă de sâmbătă, care în frunte cu doctorul Adrian Streinu Cercel i-a făcut un tratament special, la care nu a răspuns. Acum infecţia s-ar putea raspândi în tot corpul.

Infecţia a pus încet-încet stăpânire pe tot organismul. A ajuns deja la inimă, ficat, şi rinichi.


Nici pe patul de spital, Gheorghe Dinică nu şi-a pierdut umorul şi nici speranţa că se va face bine.

Chiar dacă nu îl pot vizita, prietenii îi sunt alături şi se roagă să depăşească cu bine acest momentu dificil din viaţă.


Apropiaţii spun că în ultimul timp, actorul era foarte obosit. Se pare că maestrul suferă şi de Alzheimer, iar boala deja se manifesta destul de evident, chiar şi la filmări. Luni dimineaţă, o echipă de medici specialişti de la spitalul Floreasca va face alte analize care să stabilească sursa infecţiei.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dinica septicemie stare grava
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close