Antena 3 CNN Actualitate Cultură Good Food continuă campania ?Copiii în bucătărie?. Află cum poţi participa şi ce premii poţi câştiga

Good Food continuă campania ?Copiii în bucătărie?. Află cum poţi participa şi ce premii poţi câştiga

Good Food continuă campania ?Copiii în bucătărie?. Află cum poţi participa şi ce premii poţi câştiga
05 Mai 2010   •   22:51
"Căutăm vedete sub 1.20m cu boneta albă şi degete mânjite de ciocolată. Marea competiţie de gătit pentru copii continuă". Acesta este anunţul prin care echipa Good Food şi-a căutat viitoarele vedete ale campaniei "Copiii în bucătărie".

Good Food continuă campania ?Copiii în bucătărie? prin ediţia a doua a Competiţiei de gătit pentru copiii cu vârste între 8 şi 14 ani, care va fi organizată între 7 şi 9 mai, în Piaţa Constituţiei, în cadrul Campionatului internaţional de gătit în aer liber ? ediţia 2010.



Competiţia se desfăşoară pe parcursul a trei zile. Astfel, copiii vor găti vineri, între orele 14:00 şi 16:00, iar sâmbătă şi duminică de la 12:00 la 14:00. Fiecare zi a competiţiei este dedicată astfel: vineri - ziua salatei, sâmbătă - a sandvişurilor, iar duminică - secţiunea desert.



Premiile competiţiei vor fi electrocasnice, cărţi de gătit, ustensile pentru bucătărie. Din juriu vor face parte: echipa Good Food, bucătari profesionişti, invitaţi speciali.




Good Food a iniţiat această campanie în luna februarie 2008, cu scopul de a-i atrage pe copii în interesanta poveste a gătitului şi de a-i îndruma spre o alimentaţie sănătoasă.

?Vrem din nou să-i aducem pe cei mici aproape de bucătărie, să le arătăm că joaca printre ingredientele proaspete poate fi delicioasă. E lucru ştiut că cei mici sunt foarte expuşi ofertelor de tip fast-food, astfel că ne adresăm în special părinţilor, care sunt principalul factor de decizie în alimentaţia copiilor. Această competiţie este o altă acţiune a campaniei ?Copiii în bucătărie? care se desfăşoară lunar în paginile revistei Good Food. În fiecare ediţie, copiii trimit fotografii cu reţete propuse de editorii noştri şi sunt premiaţi?, a declarat Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food.

Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revistă care te face să găteşti din plăcere şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Ana Oprea, PR Manager,  MSG Romania, 0732 660 188, [email protected].

×
Subiecte în articol: Campanie copii bucatarie gatit
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close