Antena 3 CNN Actualitate Cultură Imaginile care arată cine va conduce lumea în viitor. Copiii care stau pe munţi de bani, dar nu ştiu să zâmbească

Imaginile care arată cine va conduce lumea în viitor. Copiii care stau pe munţi de bani, dar nu ştiu să zâmbească

Imaginile care arată cine va conduce lumea în viitor. Copiii care stau pe munţi de bani, dar nu ştiu să zâmbească
Sursa foto: Foto. The Moscow Times
de O.P.    |    12 Apr 2012   •   11:02

Pentru cei mai mulţi dintre noi atunci când spunem copilărie ne gândim la jocuri precum "Castel", "Hoţii şi poliţiştii", "V-aţi ascunselea", "Ţările" sau "Raţele şi vânătorii". Ne amintim de serile de vară când stăteam cu prietenii de la bloc până când se însera, iar părinţii erau nevoiţi să strige de pe balcon la noi, pentru a ne chema în casă.

Pentru noi, copilăria însemna mâncarea lăsată pe masă de părinţii plecaţi la serviciu, alături de care se afla un bileţel în care ne erau date alte directive preţioase, sau pungile cu apă aruncate de pe balcon în capul trecătorilor sau "urmărirea îndrăgostiţilor".

Timpurile s-au schimbat, iar mentalitatea s-a schimbat şi ea. Amintirile preţioase se numără acum pe degete, pentru că banii au luat locul zâmbetelor şi glumelor inocente.

Anna Skladmann, o renumită fotografă, a realizat un fotoreportaj uluitor cu elita copiilor Rusiei. Aceştia stau asemenea prinţilor şi prinţeselor din palatele de cleştar, având o lume întreagă la picioare, însă aproape niciunul nu ştie să zâmbească.

Sunt îmbrăcaţi cu cele mai scumpe haine, învaţă la cele mai tari şcoli din lume, iar când vine vorba de lux... ei bine, ei par să îl reinventeze. Se pare că ei vor fi cei care ne vor conduce în viitor, fiind antrenaţi încă de pe acum să ducă o viaţă de lideri, privind cu superioritate spre cei care nu sunt ca ei.

Imaginile din galeria foto de mai jos vă vor duce într-o lume pe care n-aţi mai întâlnit-o.



×
Subiecte în articol: copilarie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close