Antena 3 CNN Actualitate Cultură J.K. Rowling: Am avut gânduri de sinucidere înainte să devin celebră

J.K. Rowling: Am avut gânduri de sinucidere înainte să devin celebră

J.K. Rowling: Am avut gânduri de sinucidere înainte să devin celebră
Sursa foto: Foto: en.potterish.com
26 Sep 2010   •   22:45

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea volumelor "Harry Potter", a declarat, în cadrul unui interviu acordat vedetei Oprah Winfrey, că a avut gânduri de sinucidere înainte de a deveni celebră.

Potrivit express.co.uk, J.K. Rowling a vorbit în cadrul interviului despre lupta cu demonii săi interiori, despre viaţa de mamă singură, dar şi despre încercarea de a deveni scriitoare.

"Vorbim aici despre gânduri de sinucidere, nu despre faptul că mă simţeam puţin tristă. Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă şi sunt mândră că am reuşit să o depăşesc", a declarat scriitoarea.

Interviul urmează să fie prezentat în Statele Unite în cursul săptămânii viitoare. Printre subiectele discutate se numără şi motivele pentru care J.K. Rowling a refuzat o ofertă venită din partea lui Michael Jackson.

Creatoarea lui Harry Potter, în vârstă de 45 de ani, a devenit cea mai bine plătită scriitoare din istorie. În urmă cu peste zece ani, însă, J.K. Rowling era o mamă singură, care trăia din banii statului.

Antena3.ro



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close