Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jean Constantin va fi înmormântat vineri, în Constanţa. Sicriul a fost depus la Teatrul Fantasio

Jean Constantin va fi înmormântat vineri, în Constanţa. Sicriul a fost depus la Teatrul Fantasio

Jean Constantin va fi înmormântat vineri, în Constanţa. Sicriul a fost depus la Teatrul Fantasio
27 Mai 2010   •   09:34

Actorul Jean Constantin va fi înmormântat în cursul zilei de vineri. Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al artistului a fost depus, joi după-amiază, în foaierul Teatrului Fantasio din Constanţa, unde a debutat pe scenă, în 1957.

Potrivit Mediafax, sute de oameni adunaţi în faţa Taterului Fantasio l-au primit pe actor în aplauze. Oamenii au intrat pe rând în foaier, unde a fost depus sicriul şi şi-au luat rămas bun de la artist.

Trupul neînsufleţit al actorului va rămâne la Teatrul Fantasio până vineri, când, în jurul orei 11.00, va fi dus la Catedrala "Sfinţii Petru şi Pavel" din Constanţa.

Jean Constantin a fost găsit fără suflare de prieteni în apartamentul său din Constanţa. A murit singur, pentru că soţia lui era la Bucureşti.

Vestea morţii lui a şocat lumea artistică. Cu doar două zile înainte să moară, Jean Constantin a avut spectacol, la Adamclisi.

"A fost un actor extraordinar, surprinzător chiar", a declarat Sergiu Nicolaescu.

"El avea carismă. Foarte puţini actori pot numai să treacă prin scenă sau pe peliculă şi să te emoţioneze", a spus Ion Dichiseanu.

Vecinii l-au văzut ultima dată marţi seară, când Jean Constantin a ieşit să se plimbe şi a mers în Portul Tomis.

Jean Constantin a jucat în peste 50 de filme. Memorabile rămân rolurile din "Toate pânzele sus", "Revanşa" sau cele din seria "Brigada Diverse".

Înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul Central din Constanţa.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: înmormântare actor deces
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close