Antena 3 CNN Actualitate Cultură Los Angeles Times reduce cheltuielile: Renunţă la una din tipografii şi la secţiunea de economie

Los Angeles Times reduce cheltuielile: Renunţă la una din tipografii şi la secţiunea de economie

Los Angeles Times reduce cheltuielile: Renunţă la una din tipografii şi la secţiunea de economie
Sursa foto: Los Angeles Times
02 Feb 2010   •   12:02

Criza economică este departe de sfârşit pentru jurnaliştii americani. Publicaţia Los Angeles Times a anunţat că urmează să închidă tipografia din Orange County pentru a reduce cheltuielile. De asemenea, reprezentanţii publicaţiei americane anunţă lansarea unei noi rubrici dedicate ştirilor de ultimă oră.

Potrivit lui Eddy Hartenstein, publisherul Times, publicaţia va economisi o sumă importantă de bani prin închiderea unei tipografii şi concentrarea operaţiunilor în filiala din centrul oraşului Los Angeles. ?Facem eforturi să reducem cheltuielile fără să disponibilizăm mulţi angajaţi?, a declarat acesta.

Începând cu 2 februarie, publicaţia va conţine o nouă secţiune dedicată ştirilor de ultimă oră. ?Aceste măsuri ne dau posibilitatea să extindem serviciile redacţiei noastre şi să inaugurăm secţiuni noi, de interes pentru cititori?, a declarat editorul publicaţiei, Russ Stanton.

O altă măsură de reducere a costurilor a fost reprezentată de eliminarea din ediţia de luni a publicaţiei a secţiunii economice. De asemenea, va fi modificat aspectul ziarului prin reducerea lăţimii acestuia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: criza restructurari
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close