Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romașcanu, ministrul Culturii: "Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la prima constituție modernă a României"

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii: "Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la prima constituție modernă a României"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a anunţat, astăzi, continuarea seriei de timbre Constituția României cu emisiunea "Colaborarea loială a puterilor în stat".

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii: "Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la prima constituție modernă a României"
Sursa foto: Facebook | Lucian N. Romascanu
de Alexandra Axinia    |    11 Apr 2023   •   16:13

Evenimentul a avut loc în foaierul Senatului României şi a fost organizat de Robert Cazanciuc, cu sprijinul Romfilatelia.

"Și Robert și doamna Cristina Popescu sunt permanent inițiatori și parte a unor evenimente importante, de suflet și conștiință și le mulțumesc, și pe această cale, pentru aceasta!

Astăzi, prin lansarea continuării seriei de timbre Constituția României cu emisiunea "Colaborarea loială a puterilor în stat" am asistat la un pas important în informarea publicului privind actul fundamental al României, Constituția, cu atât mai mult cu cât anul acesta sărbătorim 100 de ani de la prima constituție modernă a României.

Felicitări organizatorilor și distinșilor participanți", a scris pe pagina sa de Facebook Lucian Romașcanu.

#MinisterulCulturii Azi, 11.04.2023, în foaierul Senatului României, am participat la un alt eveniment, și important,...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Marţi, 11 aprilie 2023

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close