Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romașcanu: ”Felicitări, Mihai Constantinescu! Meritați pe deplin”

Lucian Romașcanu: ”Felicitări, Mihai Constantinescu! Meritați pe deplin”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a participat la decorarea fostului director Artexim, Mihai Constantinescu, pentru întreaga contribuție la dezvoltarea parteneriatului cultural dintre Franța și România.

Lucian Romașcanu: ”Felicitări, Mihai Constantinescu! Meritați pe deplin”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    01 Mar 2023   •   14:33

”Unul din cei mai importanți oameni ai fenomenului cultural românesc, de o discreție pe măsură, este Mihai Constantinescu, fostul director general al Artexim.

Este Omul căruia îi datorăm 30 de ani de Festivalul „George Enescu” post-revoluție, cel care a făcut din această sărbătoare a muzicii un eveniment de importanță mondială.

Ministerul Culturii din Franța, la sediul Ambasadei Franței în România, prin amabilitatea ES Dna Laurence Auer, au făcut gestul superb de a-l decora ieri, 28.02.2023, pe Mihai Constantinescu cu L'Ordre des Arts et des Lettres pentru întreaga contribuție la dezvoltarea parteneriatului cultural dintre Franța și România!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Îi mulțumim și noi pentru tot efortul de până acum și pentru că este în continuare lângă echipa Artexim pentru următoarea ediție a Festivalului!

Felicitări, Mihai Constantinescu! Meritați pe deplin!”, a transmis ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, într-o postare pe Facebook.

#MinisterulCulturii Unul din cei mai importanți oameni ai fenomenului cultural românesc, de o discreție pe măsură, este...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Miercuri, 1 martie 2023

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu ministrul Culturii
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close