Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "La câtă şcoală neterminată au, nu ai aşteptări să nimerească intrarea în stand"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "La câtă şcoală neterminată au, nu ai aşteptări să nimerească intrarea în stand"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a răspuns, astăzi, printr-o postare de Facebook, acuzaţiilor referitoare la standul României de la Târgul de Carte de la Frankfurt.

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "La câtă şcoală neterminată au, nu ai aşteptări să nimerească intrarea în stand"
Sursa foto: Facebook | Lucian N. Romascanu
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2022   •   09:54

"Niște rătăciți în viață și în politică au publicat o poză cu spatele standului Romaniei de la Targul de carte de Frankfurt și au răscolit internetul cu ea. La câtă școală neterminată au, nu ai așteptări să nimerească intrarea în stand, dar să confunzi fața cu spatele îți trebuie ceva stupiditate, cu care te naști. Așa ceva nu se dobândește...

Normal nu le răspundeam dar văd "știrea" și în locuri serioase, de unde, din păcate, nu s-a deranjat nimeni sa ceară o reacție.

Câteva poze de la Frankfurt (unde am avut stand standard) și de la Belgrad (din aceste zile) unde suntem țară invitată de onoare.

PS Astept de la bivolul în sandale și de la Drulă, cel ce s-a trezit cu 3 milioane în cont după ce a fost puțin ministru, plus de la autorii cumpărării de milioane de vaccinuri inutile, să-și doneze parte din avere pentru a avea stand ca la Belgrad, oriunde am merge", a scris Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, în postarea de pe Facebook.

#festivalulidioțeniilor Niște rătăciți în viață și în politică au publicat o poză cu spatele standului Romaniei de la...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Luni, 24 octombrie 2022

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close