Antena 3 CNN Actualitate Cultură Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Mai 2011   •   18:53

De-a lungul timpului, ne-a cucerit prin talentul ei unic de a transmite emoţii dincolo de cuvinte. Personajele interpretate de ea ne-au rămas în minte ca o amprentă. Este vorba de celebra Maia Morgestern. De ziua ei, pe 1 mai, a primit în dar o stea pe aleea celebrităţilor.

"Mă responsabilizează, onorează, mă face grozav de mândră acest moment.  Da, sunt mândră, sunt fericită", a spus Maia Morgestern.

Ea este prima femeie care stă la loc de cinste alături de alţi patru actori celebri: Florin Piersic, Radu Beligan, Victor Rebengiuc şi Amza Pellea.

Sunt bucuroasă să o aplaud şi e un sentiment de mândrie că a putut să traverseze în alte regiuni şi e absolut pe plan internaţional foarte apreciată", a spus Margareta Pâslaru.

Chiar dacă a gustat adeseori din succesul internaţional, rolul Fecioarei Maria din "Patimile lui Hristos" fiind unul dintre cele mai cunoscute, Maia nu şi-a pierdut modestia.

"Cine e Maia Morgestern de azi? E un om care se bucură foarte mult că există, şi un om pentru care recunoaşterea înseamnă foarte mult", a spus actriţa.

O recunoaştere ce de azi e bătută şi în piatră, pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti. 

 


×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern stea actriţă
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close