Antena 3 CNN Actualitate Cultură Maia Morgenstern, despre declaraţiile de venituri: Nu ştiu ce să fac, trăiesc în teroare (VIDEO)

Maia Morgenstern, despre declaraţiile de venituri: Nu ştiu ce să fac, trăiesc în teroare (VIDEO)

Maia Morgenstern, despre declaraţiile de venituri: Nu ştiu ce să fac, trăiesc în teroare (VIDEO)
25 Aug 2010   •   21:00

?Nu ştiu unde să mă duc, nu ştiu ce să fac, nu ştiu ce să depun. Doamne iartă-mă, să nu vorbesc prostii acum, trăiesc într-o teroare ? dacă nu, amendă?, a declarat, miercuri, Maia Morgenstern. Actriţa s-a referit la nebunia creată de autorităţi în cazul persoanelor care obţin venituri din activităţi independente. Printre acestea se numără şi actorii, care, ca şi ceilalţi aflaţi în aceeaşi situaţie sunt debusolaţi de noile cerinţe de impozitare.

Aproximativ 500.000 de angajaţi cu contracte de drepturi de autor sau persoane fizice autorizate trebuie să depună, lunar, câte trei formulare la casele de pensii, agenţiile de şomaj şi la casele de sănătate. Potrivit legii, 25 august este termenul limită pentru depunerea acestor formulare, însă autorităţile spun că nu vor fi penalizări în primele două-trei luni, până "se aşează sistemul". Miercuri, s-au format cozi uriaşe, încă de la primele ore ale dimineţii la, instituţiile menţioante din toată ţara.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern drepturi de autor
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close