Maria Coman se implică în ajutorarea copiilor cu probleme grave de sănătate

11 Dec 2014   •   16:29
Maria Coman se implică în ajutorarea copiilor cu probleme grave de sănătate

Maria Coman, realizatoarea emisiunii „Se întâmplă în România”, de la Antena 3, a participat aseară la lansarea celui de-al doilea volum din trilogia „Regele lupilor”, scrisă de George Cornilă, intitulat „Fierul zeilor”. Acest eveniment a avut un scop caritabil, toate încasările fiind donate în beneficiul Asociaţiei „Copii Suflete Speranţe”.

Maria a povestit celor prezenţi, că acum 5 ani, când citea multe forumuri dedicate mamelor, a dat peste povestea tristă a Raisei. „Raisa are paralizie cerebrală, în special din cauza medicilor care au asistat-o pe mama ei la naştere şi care până acum nu au fost pedepsiţi în niciun fel de justiţie”, a adăugat realizatoarea.

Din păcate, nu este un caz unic în România, a continuat Maria, povestind şi despre Călin şi părinţii lui, care şi-au propus să facă o clinică pentru copiii care suferă de această boală. Aşa a luat naştere centrul B2B, după multe încercări, iar cel care a ales să sprijine acest proiect a fost Mihai Neşu, „căruia nu cred că voi putea să-i mulţumesc vreodată suficient”, a încheiat realizatoarea Antena 3.

Parteneri
x close