Antena 3 CNN Actualitate Cultură Marin Moraru a murit. Alexandru Arșinel: Un actor excepțional, de o discreție extraordinară

Marin Moraru a murit. Alexandru Arșinel: Un actor excepțional, de o discreție extraordinară

Marin Moraru a murit. Alexandru Arșinel: Un actor excepțional, de o discreție extraordinară
21 Aug 2016   •   19:30

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arşinel a declarat, pentru AGERPRES, că Marin Moraru a fost un actor excepţional, de o discreţie şi de o delicateţe extraordinare. 

"Mor în ultimul timp mari personalităţi artistice ale ţării. Au murit de curând Adrian Enescu, un mare compozitor, maestrul Beligan, mi-a murit şi un coleg de promoţie de la Târgu-Mureş, Mihai Gingulescu (...) Şi iată că a dispărut şi Marinuş, un actor excepţional, de o discreţie şi de o delicateţe extraordinare. Forma un cuplu cu soţia lui de invidiat şi de respectat, oameni care şi-au dedicat toată viaţa artei şi teatrului. Mă refer mai ales Marinuş, care niciodată n-a încercat să iasă în faţă, fiind unul dintre cei mai mari actori ai noştri. Regret din tot sufletul dispariţia lui", a spus Alexandru Arşinel. 

Cunoscutul actor Marin Moraru a decedat duminică, în jurul orei 17,30, la Spitalul Elias, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, dr. Doina Dimulescu. Potrivit acesteia, actorul în vârstă de 79 de ani se internase la Spitalul Elias în urmă cu aproximativ 10 zile, el prezentând o formă gravă de boală. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close