Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, mesaj de Ziua națională a lecturii: ”Vă îndemn să sărbătoriți prin redescoperirea plăcerii de a citi”

Ministrul Culturii, mesaj de Ziua națională a lecturii: ”Vă îndemn să sărbătoriți prin redescoperirea plăcerii de a citi”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei naționale a lecturii, îndemnând oamenii să sărbătorească prin descoperirea sau redescoperirea plăcerii de a citi.

Ministrul Culturii, mesaj de Ziua națională a lecturii: ”Vă îndemn să sărbătoriți prin redescoperirea plăcerii de a citi”
de Andreea Ştefan    |    15 Feb 2022   •   10:33

”Cititul înseamnă cultură, înseamnă evoluție, fiind cel mai solid catalizator pentru o societate educată și dezvoltată!

Este acel pas care ne dezvoltă imaginația și care ne suscită setea de a descoperi idei, artă, poezie, știință.

Lectura potențează spiritul creator care există în fiecare dintre noi și, totodată, ne ajută să conștientizăm cât de mici suntem în acest mare ocean al cunoașterii.

Vă îndemn, așadar, să sărbătoriți această zi prin descoperirea sau redescoperirea plăcerii de a citi”, a declarat Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Ministerul Culturii, prin instituțiile din subordine, organizează evenimente de încurajare a lecturii și de promovare a cunoașterii, evenimente la care vă invităm să participați fie online, fie fizic

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ministrul Culturii Lucian Romașcanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close