Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, la aniversarea de 110 ani a ASE: ”Felicitări minunaților profesori, pentru menținerea Academiei în topul instituțiilor de învățământ”

Ministrul Culturii, la aniversarea de 110 ani a ASE: ”Felicitări minunaților profesori, pentru menținerea Academiei în topul instituțiilor de învățământ”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a fost prezent la aniversarea de 110 ani a Academiei de Studii Economice din București.

Ministrul Culturii, la aniversarea de 110 ani a ASE: ”Felicitări minunaților profesori, pentru menținerea Academiei în topul instituțiilor de învățământ”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    05 Apr 2023   •   23:48

”Acum 110 ani, prin Decretul Regal al marelui rege Carol I, lua ființă Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale.

Actuala Academia de Studii Economice din București și-a sărbătorit istoria, și-a onorat profesorii, absolvenții și studenții într-o atmosferă de sărbătoare, la Ateneul Român.

Din poziția de gazdă dar și de absolvent al ASE, m-am bucurat de revederea cu profesori, cu prieteni, cu invitați cu adevărat speciali.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Filarmonica "George Enescu", dirijată de Tiberiu Soare a încântat, la final, audiența cu un program superb.

Felicitări Prof. Dr. Nicolae Istudor, rectorul ASE, felicitări minunaților profesori, pentru munca lor în a menține Academia în topul instituțiilor de învățământ! La Mulți Ani!”, a transmis ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

#MinisterulCulturii Acum 110 ani, prin Decretul Regal al marelui rege Carol I, lua ființă Academia de Înalte Studii...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Miercuri, 5 aprilie 2023

×
Subiecte în articol: ministrul Culturii Lucian Romașcanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close