Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, la aniversarea de 60 de ani a Corului Madrigal: ”Concertul de gală, prilej pentru o nouă călătorie în timp”

Ministrul Culturii, la aniversarea de 60 de ani a Corului Madrigal: ”Concertul de gală, prilej pentru o nouă călătorie în timp”

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a fost prezent la concertul de gală al Corului Madrigal, la aniversarea a 60 de ani de existență.

Ministrul Culturii, la aniversarea de 60 de ani a Corului Madrigal: ”Concertul de gală, prilej pentru o nouă călătorie în timp”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    01 Mar 2023   •   14:50

Corul Madrigal a marcat două evenimente speciale, în debutul anului aniversar, anul cu numărul 60 al existenței sale.

Ieri seară, 28.02.2023, la Sala „Ion Caramitru” TNB, a avut loc un concert de gală al corului, prilej pentru o nouă călătorie în timp, prin muzică frumoasă și costume de basm.

Felicitări doamnei Dirijor Anna Ungureanu și minunaților membri ai Corului pentru un alt spectacol de suflet!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astăzi, în corpul Senatului din Palatul Parlamentului, a fost inaugurată Sala Madrigal, un omagiu meritat adus Corului Madrigal.

M-a bucurat deosebit reîntâlnirea cu Ion Marin, fiul întemeietorului Marin Constantin, care duce mai departe prezența internațională a Madrigalului și care a inițiat minunatul program pentru copiii talentați, Cantus Mundi Romania.

Mulțumesc mult colegilor senatori care au gândit și aprobat acest gest frumos, cu aceeași ocazie specială a aniversării celor 60 de ani!”, a transmis Lucian Romașcanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

#MinisterulCulturii #Madrigal60 Corul Madrigal a marcat două evenimente speciale, în debutul anului aniversar, anul cu...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Miercuri, 1 martie 2023

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close