Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii a participat la Gala Premiilor CONAF

Ministrul Culturii a participat la Gala Premiilor CONAF

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a participat la Gala Premiilor CONAF, unde a înmânat marele premiu avocatei Otilia Sava.

Ministrul Culturii a participat la Gala Premiilor CONAF
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    06 Mar 2023   •   23:24

”Am încheiat seara într-o atmosferă de emoție, în fața unora dintre cele mai energice și harnice doamne ale României, femei de afaceri, femei cu inițiative excepționale, care au schimbat în bine viața celor din jur.

Gala Premiilor CONAF, organizație ce reprezintă antreprenoriatul feminin, a acordat distincții pentru 10 doamne cu adevărat deosebite.

Mie mi-a revenit onoarea de a acorda Marele Premiu al Galei Doamnei Avocat Otilia Sava, coordonatoarea organizației Alături de Eroi, o mare susținătoare a păstrării memoriei eroilor noștri, oameni datorită cărora avem limba strămoșilor și țara întreagă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Felicitări și Doamnei Cristina Chiriac, președinta CONAF pentru energia nemăsurată pusă în serviciul antreprenoriatului feminin! 

P.S.: O mare bucurie a fost reîntâlnirea cu General Maior Florentina Ioniță, comandantul Spitalului Militar, colega mea de la liceul Hasdeu din Buzău, o femeie absolut specială, o mare sufletistă, premiată și domnia sa într-o ediție anterioară”, a transmis ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, într-o postare pe Facebook.

#MinisterulCulturii Am încheiat seara într-o atmosferă de emoție, în fața unora dintre cele mai energice și harnice...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Luni, 6 martie 2023

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu ministrul Culturii
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close