Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, întâlnire cu ministrul adjunct al Culturii din Turkmenistan: ”Viitorul sună bine”

Ministrul Culturii, întâlnire cu ministrul adjunct al Culturii din Turkmenistan: ”Viitorul sună bine”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a avut, marți, o întâlnire cu Shirimov Nursahet Nurmuhammedovich, ministrul adjunct al culturii din Turkmenistan.

Ministrul Culturii, întâlnire cu ministrul adjunct al Culturii din Turkmenistan: ”Viitorul sună bine”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    23 Mai 2023   •   17:44

”Astăzi, 23.05.2023, am fost onorat să-l primesc pe Dl. Shirimov Nursahet Nurmuhammedovich, ministrul adjunct al culturii din Turkmenistan, sosit împreună cu ES Dl. Annamammet Annayev, ambasadorul acestei țări la București.

În această perioadă are loc la București și în alte orașe Săptămâna Culturii Turkmene în România, prilej pentru români de a cunoaște mai îndeaproape poporul turkmen și tradițiile sale.

 

Am trecut în revistă proiectele noastre comune, de la participarea noastră la Săptămâna Culturii Române în Turkmenistan în 2017 și până la participarea unui ansamblu folcloric din România la Festivalul de Dans din Turkmenistan.

Viitorul sună bine pentru colaborarea culturală dintre țările noastre!”, a transmis Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

#MinisterulCulturii #DiplomațieCulturală Astazi, 23.05.2023, am fost onorat să-l primesc pe Dl. Shirimov Nursahet...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Marţi, 23 mai 2023

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu ministrul Culturii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close