Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, întâlnire cu prim-ministrul Republicii Coreea: "Îl așteptăm cu bucurie în România, peste o săptămână"

Ministrul Culturii, întâlnire cu prim-ministrul Republicii Coreea: "Îl așteptăm cu bucurie în România, peste o săptămână"

"Ieri, 03.05.2023, am avut marea onoare de a fi primit de Excelența Sa, Dl. Han Duck-soo, prim-ministrul Republicii Coreea.", a anunțat, joi, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Ministrul Culturii, întâlnire cu prim-ministrul Republicii Coreea: "Îl așteptăm cu bucurie în România, peste o săptămână"
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romascanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   21:02

"Dimensiunea culturală a parteneriatului strategic cu Republica Coreea, parteneriat care anul acesta aniversează 15 ani, a fost principalul subiect al discuțiilor.", transmite Lucian Romașcanu.

"Schimburile culturale reprezintă prima punte care se construiește între două națiuni, poate cea mai importantă, cea care creează premisele succesului aproprierii pe toate celelalte planuri.

L-am asigurat pe Excelența Sa de toată deschiderea României pentru a primi mesagerii culturii coreene și pentru a oferi, în schimb, produse culturale care să aibă ecou în Țara Dimineților Liniștite.

Îi mulțumesc și pe această cale pentru onoarea de a-mi fi acordat această întâlnire și îl așteptăm cu bucurie în România, peste o săptămână.", a mai transmis acesta.

Citește șiMinisterul Culturii va oferi distincții oficiale în sectorul cultural: "Am simțit că este momentul să avem şi noi"

#MinisterulCulturii #DiplomațieCulturală #Onoare Ieri, 03.05.2023, am avut marea onoare de a fi primit de Excelența Sa,...

Posted by Lucian N. Romascanu on Thursday, 4 May 2023

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close