Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, la Ambasada României din Paris: ”Peste 300 de diplomați au participat cu bucurie la evenimentul nostru special”

Ministrul Culturii, la Ambasada României din Paris: ”Peste 300 de diplomați au participat cu bucurie la evenimentul nostru special”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a participat astăzi la recepția oferită de Ambasada României din Paris cu ocazia Zilei Naționale.

Ministrul Culturii, la Ambasada României din Paris: ”Peste 300 de diplomați au participat cu bucurie la evenimentul nostru special”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    05 Dec 2022   •   22:08

”Peste 300 de diplomați, membri a ii guvernului francez, oameni de cultură, oameni de afaceri au participat cu bucurie la evenimentul nostru special.

Împreună cu ES D-na Sena Latif, șefa misiunii noastre la Paris, cu ES D-na Simona Miculescu, ambasadoarea noastră la UNESCO, am întâmpinat distinșii oaspeți și le-am vorbit despre România și sărbătoarea noastră națională.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din partea cabinetului francez a participat D-na Isabelle Rome, ministra pentru egalitate de șanse, care ne-a transmis felicitările guvernului domniei sale.

Imnurile Franței și României au fost interpretate de talentata soprană cu origini românești Sarah Pagin iar minunatul program muzical cu piese românești a fost susținut de un cvintet condus de marea violonistă Sarah Nemtanu, concertmaistru al Orchestrei Naționale a Franței”, a transmis ministrul Culturii Lucian Romașcanu într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu ministrul Culturii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close