Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu, despre maestrul Ioan Holender: "Îi sunt recunoscator pentru prietenia generoasă"

Lucian Romaşcanu, despre maestrul Ioan Holender: "Îi sunt recunoscator pentru prietenia generoasă"

Senatul Universităţii Politehnica Timişoara s-a reunit, joi, în şedinţă festivă, pentru a decerna titlul de Doctor Honoris Causa lui Ioan Holender, fost student al Politehnicii timişorene. La eveniment a participat şi ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu, despre maestrul Ioan Holender: "Îi sunt recunoscator pentru prietenia generoasă"
Sursa foto: Lucian N. Romascanu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   23:27

"În prima zi a vizitei la Timișoara am avut marea, imensa bucurie a reîntâlnirii cu, poate, cel mai mare reprezentant cu origini timișorene, al lumii culturale contemporane.

Maestrul Ioan Holender a primit din partea Universității Politehnica Timișoara, universitate din care a fost exmatriculat politic în 1956, titlul de Doctor Honoris Causa.

Superbă întorsătură a destinului celui mai longeviv și performant director al Wiener Staatsoper. 

Îi sunt recunoscator pentru prietenia generoasă, pentru sfaturile înțelepte, pentru conversațiile pline de miez dar și de umor. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Azi au mai fost:

Conferință de presă la sediul PSD Timisoara cu colegul meu Alfred Simonis despre implicarea PSD în dezvoltarea culturală dar și medicală și de infrastructură a județului Timiș. 

Interviu la Tele Europa Nova despre Timișoara Capitala Culturală Europeană

Întâlnire cu Maša Vlasović, Ministra Culturii din Muntenegru despre colaborare și ajutor tehnic pentru orașul Budva de a fi ales Capitală Culturală Europeană in 2028", este mesajul transmis pe Facebook, joi seară, de ministrul Culturii.

Citeşte şi: Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, îndemn pentru români de Ziua Lecturii: "Haideți să citim și să-i îndemnăm și pe alții să o facă!"

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close