Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a vorbit în cadrul primei ediții a seriei de conferințe de la Opera Națională București

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a vorbit în cadrul primei ediții a seriei de conferințe de la Opera Națională București

Ministrul Culturii, Lucian N. Romașcanu, a vorbit în cadrul primei ediții a seriei de conferințe de la Opera Națională București, intitulată "Scena Gândirii", care a avut loc în această seară.

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a vorbit în cadrul primei ediții a seriei de conferințe de la Opera Națională București
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Culturii
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2023   •   21:12

"Suntem extrem de încântați că într-una dintre instituțiile din subordinea Ministerului Culturii se întâmplă asemenea evenimente.", a declarat Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

"Scena muzicii se transformă într-o scenă a gândirii, iar ce se va petrece aici și va fi transmis de TVR Cultural va arăta publicului o nouă dimensiune a ceea ce se poate întâmpla într-o sală de spectacole.

Vom da glas ideilor, gândurilor și lucrurilor care pot duce cultura românească înainte. Suntem la doar două zile de la Ziua Culturii Naționale și, iată, că o sărbătorim și în acest fel. Îl felicit pe Daniel Jinga pentru această idee extraordinar de frumoasă și generoasă.

Dragi spectatori și telespectatori, Ministerul Culturii va sprijini întotdeauna astfel de manifestări și îmi doresc ca atunci când voi mai veni la conferințele de la Opera Națională să văd sala cel puțin la fel de plină.

Felicitări, vă mulțumesc că ați venit și mult succes în tot ceea ce faceți”, a mai spus Lucian Romașcanu.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close