Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, la Timișoara: ”O onoare de a-l cunoaște personal pe laureatul Premiului Nobel”

Ministrul Culturii, la Timișoara: ”O onoare de a-l cunoaște personal pe laureatul Premiului Nobel”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a avut mai multe întrevederi, luni, la Timișoara.

Ministrul Culturii, la Timișoara: ”O onoare de a-l cunoaște personal pe laureatul Premiului Nobel”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Romașcanu
de Andreea Ştefan    |    04 Apr 2023   •   17:29

”Ieri, 03.04.2023, și astăzi am avut un program bun la Timișoara, cu întâlniri plăcute și utile:

După aterizare am fost onorat să fiu invitat să semnez în salonul dedicat Timisoara Capitala Culturala Europeanala Aeroportul International Timisoara. Sunt convins de succesul acestui an cultural la Timișoara și sper că peretele aeroporțului să fie acoperit de semnături ale celor ce vor veni să se bucure de evenimente.

Am avut o întâlnire extrem de utilă cu membri ai Comisiei pentru cultură și educație a Parlamentului European (CULT). Șeful delegatiei, Dl. Andrey Slabakov și colegii domniei sale au fost extrem de interesați de poziția României pe diverse teme culturale europene (legea drepturilor de autor, Media Freedom Act) dar și despre desfășurarea programului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii.

În continuare am participat la întâlnirea minunatului Orhan Pamuk cu publicul timișorean. Un deliciu dar și o onoare de a-l cunoaște personal pe laureatul Premiului Nobel.

Azi dimineață am avut discuții de lucru cu Ada Hausvater și Cristian Rudic, managerii Teatrul National Timisoara și al Romanian National Opera, Timișoara. De asemenea am avut o întâlnire utilă cu Ovidiu Octavian Megan, directorul executiv al Asociatia Timișoara”, a transmis ministrul Culturii, Lucian Romașcanu într-o postare pe Facebook.

#MinisterulCulturii Ieri, 03.04.2023, și astăzi am avut un program bun la Timișoara, cu întâlniri plăcute și utile: ?...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Marţi, 4 aprilie 2023

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close