Antena 3 CNN Actualitate Cultură Muzeu inedit la Bruxelles. Portretele personalităţilor, expuse impreună cu lenjeria lor intimă

Muzeu inedit la Bruxelles. Portretele personalităţilor, expuse impreună cu lenjeria lor intimă

Muzeu inedit la Bruxelles. Portretele personalităţilor, expuse impreună cu lenjeria lor intimă
Sursa foto: Jan Bucqoy
18 Iul 2009   •   15:02

Capitala belgiană, Bruxelles, are un nou muzeu inedit. Este adevărat, sunt expuse tablouri cu unii dintre cei mai importanţi oameni de pe pământ, dar nu se gândea nimeni, că aceştia vor apărea cu lenjerie intimă pe cap. Lenjeria intimă a aparţinut chiar celebrităţilor pe capul cărora a ajuns acum să stea.

Artistul Jan Bucqoy povesteşte că ideea i-a ?venit prima oară atunci când cineva mi-a spus: Dacă îţi e frica de cineva, un profesor sau oricine, imaginează-ţi cum ar arăta în chiloţi. Ierarhia va pica. Şi într-adevăr, funcţionează. Îţi dai seama că persoana de care îţi e frică e la fel ca oricare alta. În lenjerie intimă, suntem toţi egali."

Zis şi făcut. Artistul a început să ia toate persoanele cu care ar fi vrut să fie egal şi le-a pus o pereche de chiloţi în cap. Astfel s-au strâns personalităţi din toate timpurile: de la Adolf Hitler, până la Michael Jackson, prinţul de Monaco sau prinţesa Diana.

Fanii împătimiţi ar putea cumpăra câteva tablouri, mai ales că obiectele de lenjerie intimă au fost purtate cel puţin o dată de celebritatea din tablou.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Bruxelles
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close