Antena 3 CNN Actualitate Cultură Noapte albă pentru iubitorii de artă. Peste 50 de galerii au fost deschise până dimineaţă

Noapte albă pentru iubitorii de artă. Peste 50 de galerii au fost deschise până dimineaţă

Noapte albă pentru iubitorii de artă. Peste 50 de galerii au fost deschise până dimineaţă
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2011   •   14:57
Noapte albă pentru bucureştenii iubitori de artă. Peste 50 de galerii şi-au deschis porţile şi le-au oferit oamenilor o alternativă la o noapte în club. Cei care au răspuns invitaţiei, cu siguranţă nu vor uita prea curând expoziţiile.

Cruci, proiecţii şi multă adrenalină. Toate acestea se puteau găsi azi-noapte la etajul unei clădiri din Capitală. A fost locul pe care trei tineri artişti l-au ales să-şi expună creaţiile, bizare în ochii unora, extrem de originale şi de apreciate de alţii.

De departe "vedeta" incontestabilă a expoziţiei a fost un portret ce-l reprezintă pe Nicolae Ceauşescu. Artista care a pictat tabloul a reuşit să-i surprindă pe vizitatori.

În altă locaţie, trei tinere absolvente a şcolii de Artă au reuşit să surprindă printr-o expoziţie cu totul inedită. Deşi totul a pornit în joacă, cele trei prietene au avut un succes uriaş, dovadă şi numărul mare de vizitatori veniţi să le admire operele.

În total, peste 50 de galerii şi spaţii alternative au fost deschise azi-noapte pentru bucureştenii dornici să petreacă o noapte albă alături de artişti şi creaţiile lor.
 

×
Subiecte în articol: arta Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close