Antena 3 CNN Actualitate Cultură Oana Pellea a răbufnit pe Facebook: Unii spectatori sunt nesimțiți. Punct

Oana Pellea a răbufnit pe Facebook: Unii spectatori sunt nesimțiți. Punct

Oana Pellea a răbufnit pe Facebook: Unii spectatori sunt nesimțiți. Punct
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/oana.pellea
de M.Z.    |    05 Iun 2017   •   21:07

Cunoscuta actriță Oana Pellea i-a luat apărarea lui Florin Piersic jr, după ce actorul a părăsit scena în timpul unei piese, enervat de un spectator care nu-și închisese telefonul. 

Oana Pellea s-a arătat furioasă pe o rețea de socializare la adresa unora dintre spectatori.

Nu, nu actorul se face vinovat pentru nesimtirea unor spectatori! Unii spectatori sunt nesimtiti. Punct. Spectatorul nesimtit lasa telefonul deschis...sa i sune in timpul spectacolului...sau se uita pe facebook sau comenteaza cu voce tare (in timp ce actorull ii daruieste timp si viata, emotie si profesionalism) pentru ca este nesimtit! Nu pentru ca nu i place piesa, sau actorul...

Spectatorul nesimtit ii deranjeaza pe ceilalti spectatori si pe cei de pe scena! Punct. Actorul nu este lautarul ce il platesti sa vina la masa ta! Spectatorul plateste un bilet de intrare intr o locatie unde se desfasoara un act artistic. Spectatorul platind biletul nu cumpara dreptul de a si bate joc si de a umili artistul! Daca ne facem ca nu auzim sau ca nu vedem ...o facem din respect fata de ceilalti spectatori. Daca suna de multe ori in timpul unui spectacol...actorul e liber sa faca observatie sau sa opreasca spectacolul! Punct”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: oana pellea Facebook telefon mobil
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close