Antena 3 CNN Actualitate Cultură Patriciu îşi va face o corporaţie media internaţională. Peter Imre, printre posibilii asociaţi

Patriciu îşi va face o corporaţie media internaţională. Peter Imre, printre posibilii asociaţi

Patriciu îşi va face o corporaţie media internaţională. Peter Imre, printre posibilii asociaţi
Sursa foto: dinu patriciu
19 Mar 2010   •   17:51

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, că intenţionează să dezvolte o corporaţie media care să cuprindă investiţiile sale internaţionale în acest domeniu, precizând că poartă discuţii în acest sens cu Peter Imre, fost director la Philip Morris, dar şi cu "mulţi alţii", potrivit Mediafax.

Patriciu a spus că are un plan referitor la un holding care să cuprindă investiţiile sale internaţionale în media, precizând că în acest moment nu se poate vorbi despre implicarea lui Imre.
"Nu se poate vorbi despre nimic pentru că este vorba despre un plan pe care o să-l anunţăm la vremea respectivă. Nu are nicio legătură chestia asta cu Adevărul Holding. Este vorba despre investiţiile mele internaţionale în media, o corporaţie care se va numi East European Media", a declarat Dinu Patriciu, adăugând că nu poate spune despre ce investiţii internaţionale este vorba.

Dinu Patriciu nu a oferit mai multe detalii despre proiect precizând că oamenii de afaceri, spre deosebire de politicieni, vorbesc despre planuri după ce le realizează.
"Spre deosebire de politicieni, care vorbesc înainte de a face, oamenii de afaceri vorbesc după ce fac", a spus Dinu Patriciu.

Întrebat dacă are în plan realizarea unei corporaţii media împreună cu Peter Imre, Patriciu a replicat: "N-am cu domul Imre nimic, niciun plan".
"Cu domnul Imre am nişte discuţii, dar nu numai cu el, ci şi cu mulţi alţii", a precizat Patriciu, infirmând faptul că Peter Imre i-ar fi partener în această corporaţie.

Omul de afaceri a respins categoric informaţiile potrivit cărora Peter Imre ar prelua managementul Adevărul Holding de la Răzvan Corneţeanu.
"Nu se schimbă nimic în Adevărul Holding, asta vă pot spune cu siguranţă", a spus Patriciu, menţionând că intenţionează să achiziţioneze alte instituţii media din România.

Peter Imre, fostul director de Corporate Affairs al Philip Morris Romania, a confirmat informaţia holdingului East European Media.
"Este vorba de un holding de media, care va îngloba toate investiţiile actuale şi va da posibilitatea unei deschideri internaţionale. Eu voi fi foarte implicat în acest proiect, dar este încă prea devreme să dăm mai multe detalii", a declarat Imre, potrivit wall-street.ro

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu media investitii
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close