Porți deschise la Opera Naționnală București,o inițiativă derulată în cadrul Zilelor Europene ale Operei

de A.M    |    30 Apr 2014   •   17:30
Porți deschise la Opera Naționnală București,o inițiativă derulată în cadrul Zilelor Europene ale Operei

Opera  Națională  București  își  deschide  porțile  în  cel  de-al  doilea weekend al  lunii  maipentru  un  program  special  de  evenimente  și  activități  educaționale  gratuite,  menite  să  oferepublicului larg – copii și adulți deopotrivă – oportunitatea de a descoperi, în compania artiștilorinstituției,  o  parte  din  tainele  scenei lirice și  de  a  înțelege  specificul muncii  tuturor  celor  carecontribuie la realizarea unui spectacol de operă.


Programul se va desfășura pe parcursul a două zile – vineri, 9 mai și duminică, 11 mai – și va reuni o serie de ateliere și lecții deschise derulate în cadrul ofertei educaționale a instituției, în cadrul Studioului pentru copii și tineret. Astfel, participanţii vor putea opta pentru ateliere de creativitate având la bază tehnici specifice meseriilor și artelor spectacolului muzical, atelierul tematic de prezentare a spectacolului „Lacul lebedelor” sau o lecţie deschisă de canto, cu participarea unui grup din cadrul Corului de copii al Operei Naţionale Bucureşti. Totodată, aceștia vor avea oportunitatea de a beneficia de un tur interactiv al instituției, având acces atât în foaierele și sala de spectacol a instituției, cât și în partea nevăzută a Teatrului, în culise și săli de repetiție. 
 
Accesul este liber, în baza înscrierii prealabile și a confirmării din partea organizatorilor. Pentru informații suplimentare și înscrieri, persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator proiecte educaţionale, e-mail [email protected], nr. tel 0751.177.084.

Parteneri
x close