Antena 3 CNN Actualitate Cultură Porți deschise la Opera Naționnală București,o inițiativă derulată în cadrul Zilelor Europene ale Operei

Porți deschise la Opera Naționnală București,o inițiativă derulată în cadrul Zilelor Europene ale Operei

Porți deschise la Opera Naționnală București,o inițiativă derulată în cadrul Zilelor Europene ale Operei
30 Apr 2014   •   17:30

Opera  Națională  București  își  deschide  porțile  în  cel  de-al  doilea weekend al  lunii  maipentru  un  program  special  de  evenimente  și  activități  educaționale  gratuite,  menite  să  oferepublicului larg – copii și adulți deopotrivă – oportunitatea de a descoperi, în compania artiștilorinstituției,  o  parte  din  tainele  scenei lirice și  de  a  înțelege  specificul muncii  tuturor  celor  carecontribuie la realizarea unui spectacol de operă.


Programul se va desfășura pe parcursul a două zile – vineri, 9 mai și duminică, 11 mai – și va reuni o serie de ateliere și lecții deschise derulate în cadrul ofertei educaționale a instituției, în cadrul Studioului pentru copii și tineret. Astfel, participanţii vor putea opta pentru ateliere de creativitate având la bază tehnici specifice meseriilor și artelor spectacolului muzical, atelierul tematic de prezentare a spectacolului „Lacul lebedelor” sau o lecţie deschisă de canto, cu participarea unui grup din cadrul Corului de copii al Operei Naţionale Bucureşti. Totodată, aceștia vor avea oportunitatea de a beneficia de un tur interactiv al instituției, având acces atât în foaierele și sala de spectacol a instituției, cât și în partea nevăzută a Teatrului, în culise și săli de repetiție. 
 
Accesul este liber, în baza înscrierii prealabile și a confirmării din partea organizatorilor. Pentru informații suplimentare și înscrieri, persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator proiecte educaţionale, e-mail [email protected], nr. tel 0751.177.084.

×
Subiecte în articol: Opera Nationala Bucuresti initiativa
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close