Antena 3 CNN Actualitate Cultură Portretul lui George W. Bush a fost expus la Galeria Naţională de Portrete din Washington

Portretul lui George W. Bush a fost expus la Galeria Naţională de Portrete din Washington

Portretul lui George W. Bush a fost expus la Galeria Naţională de Portrete din Washington
20 Dec 2008   •   12:17

Preşedintele în exerciţiu al Statelor Unite, George W. Bush, împreuna cu soţia sa Laura, au participat la ceremonia de dezvelire a propriilor portrete, la Galeria Naţională de Portrete din Washington. Este pentru prima oară când Galeria prezintă portretele oficiale ale unui preşedinte încă în exerciţiu şi ale primei doamne. Artistul Robert Anderson din Connecticut, fost coleg la Yale cu preşedintele, a fost ales de personalul de la Casa Albă pentru a picta tablourile.
Bush nu a pierdut ocazia să glumească pe această temă. ?M-am gândit că se va aduna multă lume, imediat ce se va afla că am fost atârnat într-o galerie de artă?, a spus el.
Potretul lui Bush va fi instalat în sala de expoziţie ?Preşedinţii Americii?, alături de cele ale lui George Washington, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt şi George Bush tatăl. Tablourile vor putea fi admirate de public începând de sâmbătă.
Sursa foto: foxnews.com
Antena 3

×
Subiecte în articol: George W. Bush
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close