Antena 3 CNN Actualitate Cultură Pregătiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, aşteptaţi la concertul „Mozart Rocks"

Pregătiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, aşteptaţi la concertul „Mozart Rocks"

Pregătiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, aşteptaţi la concertul „Mozart Rocks"
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Noi 2013   •   14:13

Filarmonica „Oltenia" Craiova se pregăteşte intens pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni sunt aşteptaţi astăzi la concertul „Mozart Rocks", o adaptare rock a muzicii compozitorului austriac.  Concertul, cel mai mare de acest fel din ultimii ani, va începe de la ora 20.30 şi va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova.

Artiştii Filarmonice "Oltenia" au pregătit un eveniment muzical exploziv, cu pagini simfonice renumite, îndrăzneţ reconfigurate în sonorităţi rock. Opere clasice faimoase ale lui Mozart, Beethoven, dar şi piese ale celebrelor trupe rock Pink Floyd, Led Zeppelin sau Queen vor răsuna pe scena Sălii POLIVALENTĂ din Craiova.

Alături de Filarmonica Oltenia, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, vor cânta mai mulţi artişti cunoscuţi, printre care Paula Seling şi Dan Helciug.

Biletele costă între 22 şi 30 de lei şi pot fi cumpărate de la Agenţia Filarmonicii „Oltenia"  sau prin reţeaua Eventim.ro. Concertul va începe da la 20.30, iar accesul publicului în sală este permis de la ora 19:30.



×
Subiecte în articol: paula seling
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close