Antena 3 CNN Actualitate Cultură Radu Ștefan Bănică, despre pasiunea pentru scenă: "De mic am știut că vreau să fiu artist. Nu aș pleca din România"

Radu Ștefan Bănică, despre pasiunea pentru scenă: "De mic am știut că vreau să fiu artist. Nu aș pleca din România"

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan Bănică, îi calcă pe urme tatălui său și face performanță în domeniul artistic, fiind o carieră pe care și-a ales-o de mic.

Radu Ștefan Bănică, despre pasiunea pentru scenă: "De mic am știut că vreau să fiu artist. Nu aș pleca din România"
Sursa foto: Radu Ștefan Bănica | Facebook
de Andrei Tomescu    |    25 Dec 2022   •   13:00

Sunt foarte tineri, foarte talentați și deja...foarte celebri. Asta datorită numelor pe care le poartă, dar mai ales pentru că au ales să devină artiști, la fel ca părinții lor. Așa că, la doar 20 de ani cântă, dansează și joacă teatru, la nivel profesionist.

Dar talentul nu înseamnă nimic fără seriozitate, disciplină și foarte multă muncă, spun Radu Ștefan Bănică și Daria Crișan, doi tineri artiști aflați la început de carieră.

În Ajunul Crăciunului, Andrei Tomescu a stat de vorbă cu ei, în exclusivitate pentru Antena3CNN, la cafeneaua lui Radu. Au vorbit despre cele mai importante calităţi ale unui artist, despre cum a fost pentru ei anul 2022, despre planuri de viitor.

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că scena îi creează dependență, iar fericirea lui depinde, în mare măsură, de momentele în care joacă într-un spectacol.

De asemenea, a declarat că a știut de mic că va alege acest drum, iar acum, când visul i s-a împlinit, spune că ar alege la fel, dar ar schimba anumite decizii.

"Aș alege același drum, doar că aș schimba puțin niște decizii. Nu aș pleca din România, chiar dacă acesta a fost visul meu cel mai mare în trecut", a spus fiul lui Ștefan Bănică.

Pentru anul viitor, tânărul artist își propune să-și finalizeze studiile și să fie implicat în cât mai multe proiecte artistice.

Cel mai recent spectacol în care poate fi văzut Radu Ștefan Bănică este "HeartBeat - the Musical", acesta urcând pe scenă alături de jurnalistul Andrei Tomescu și de actrița Daria Crișan.

×
Subiecte în articol: Radu Ștefan Bănică Andrei Tomescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close