Antena 3 CNN Actualitate Cultură Reclamă pentru vegetarieni, interzisă la Superbowl - era prea provocatoare (VIDEO)

Reclamă pentru vegetarieni, interzisă la Superbowl - era prea provocatoare (VIDEO)

Reclamă pentru vegetarieni, interzisă la Superbowl - era prea provocatoare (VIDEO)
Sursa foto: protectia animalelor PETA
29 Ian 2009   •   10:26

O reclamă provocatoare ce înfăţişa femei în timp ce îşi mângâiau corpul cu diferite legume a fost interzisă în SUA pentru difuzarea la TV. Organizaţia PETA, de protecţie a animalelor, spera ca reclama să să fie difuzată în timpul Superbowl - meciul anual de fotbal american ce strânge peste 100 de milioane de persoane în faţa televizoarelor. Totuşi, NBC a refuzat să difuzeze reclama ?Studiile arată că vegetarienii au parte de sex mai bun? dacă unele scene nu sunt scoase la montaj, inclusiv un model ce linge un dovleac sau o scenă în care un alt model îşi mângâie abdomenul cu sparanghel, scrie Daily Mail.
Clipul înfăţişează diferite modele, toate în lenjerie, ce se joacă cu diverse legume, printre care şi broccoli sau vinete.
Acestea sunt filmae în diferite ipostaze provocatoare, precum cea în care o actriţă se târăşte spre un dovleac înainte de a-l linge.
?Reclama PETA- ce aduce o serie de frumuseţi care nu pot rezista în faţa tentaţiei dragostei pentru legume- a fost considerată prea sexy pentru Super Bowl. NBC a respins clipul din pricina unor îngrijorări... Aparent NBC are ceva cu fetele care iubesc legumele?, se arată într-un comunicat al organizaţiei.
Pauzele de publicitate de la Superbowl sunt printre cele mai scumpe din lume, iar clipurile ce intră în aceste calupuri sunt la fel de aşteptate ca şi meciul în sine.
Un clip de 30 de secunde ajunge să coste şi 3 milioane de dolari, ceea ce a ridiciat unele semne de întrebare despre cum o organizaţie caritabilă şi-ar permite o asemenea sumă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: super bowl SUA protectia animalelor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close