Antena 3 CNN Actualitate Cultură Românii care ne reprezintă peste hotare. Interviu cu Mircea Diaconu la Londra

Românii care ne reprezintă peste hotare. Interviu cu Mircea Diaconu la Londra

Românii care ne reprezintă peste hotare. Interviu cu Mircea Diaconu la Londra
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    11 Noi 2011   •   10:42

În încheierea ediţiei speciale, în direct de la Londra, Mihai Gâdea a mulţumit jurnaliştilor de la Antena 3 şi echipei din redacţie pentru profesionalismul de care au dat dovadă, pentru dăruire şi pentru faptul că au înţeles că împreună cu cei care s-au alăturat televiziunii în ultima perioadă pot realiza produse jurnalistice excepţionale.

În timp ce echipa Antena 3 participa la gala premiilor AIB, un alt grp de români se află în capitala Marii Britanii pentru a reprezenta România în cel mai frumos mod.

Mircea Diaconu şi Teatrul Nottara se află la Londra pentru o mini-stagiune cu spectacolul "Aniversarea", de Thomas Vinterberg şi Morgens Rukov. Turneul marchează o revenire a teatrului românesc în Londra după o absenţă de mai bine de un deceniu.

Directorul Teatrului Nottara a remarcat, vorbind despre cele două evenimente, că încă o dată în plus se demonstrează că un produs de calitate, făcut cu bună credinţă este ceea ce te propulsează, nu calculele, arnajamentele sau suportul financiar prea tare.

Dacă se va bucura de succes de public şi de cronică, acest spectacol reprezintă o şansă pentru teatrul românesc, existând şansa ca aceste stagiuni la Londra să fie fie un eveniment anual.

 


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close