Antena 3 Actualitate Cultură Romantic FM rămâne liderul radiourilor de nişă

Romantic FM rămâne liderul radiourilor de nişă

03 Iun 2009   •   14:42
Romantic FM rămâne liderul radiourilor de nişă

Cu o cotă de piaţă de 6,5% în Capitală, Romantic FM rămâne în fruntea posturilor de radio de nişă din Bucureşti, la mare distanţă de restul lumii.
95.000 de ascultatori în fiecare zi. Acesta este numărul bucureştenilor care se bucură de avantajul de a fi ?Romantici?. Sunt 95.000 de oameni care, în fiecare zi, sunt alături de singura frecvenţă care le oferă ?muzică, nu zgomot?. Sunt ascultătorii de calitate, care apreciază muzica bună într-un mixaj inspirat.
Cu această cifra realmente impresionantă, Romantic FM deţine a patra cotă de piaţă în Bucureşti în clasamentul general. Cu 6,5%, Romantic FM se află înaintea Europa FM (6,3%), ProFM (5,9%) sau Magic FM (4,2%) şi după Radio ZU (14,2%), Radio 21 (11,3) şi Kiss FM (9,8%). Deşi este un post de nişă, cota de piaţă a Romantic FM este suficient de mare pentru a intra în clasamentul general radio. În categoria posturilor de muzică, Romantic FM este la peste 25.000 de ascultători distanţă de Magic FM şi la 81.400 de ascultători de Gold FM.
Poziţionarea Romantic FM prin conţinut şi abordare în zona ?Premium Exclusive? şi-a dovedit eficienţa. Postul este ascultat de aproape o sută de mii de bucureşteni, iar percepţia sa în rândul publicului s-a îmbunătăţit din toamna anului trecut, când a lansat pe www.romanticfm.ro patru noi posturi de internet: Romantic Twist, Romantic Fresh, Romantic Extra şi Disco?teck. Conţinutul de calitate are, iată, trecere mare pe cea mai importantă piaţă de radio, cea din Bucureşti.
Studiul de Audienţă Radio a fost efectuat în perioada 12 ianuarie ? 12 aprilie 2009 şi a venit să confirme poziţia extrem de solidă a Diviziei Radio a INTACT Media Group în această piaţă: un lider de nişa cu tradiţie (Romantic FM) şi un lider absolut în clasamentul general (Radio ZU ? lider de piaţă detaşat în Bucureşti).
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close