Antena 3 CNN Actualitate Cultură Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu, varianta Corneţeanu: "Am fost ameninţat de mafioţii cărora le datorează bani"

Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu, varianta Corneţeanu: "Am fost ameninţat de mafioţii cărora le datorează bani"

Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu, varianta Corneţeanu: "Am fost ameninţat de mafioţii cărora le datorează bani"
01 Apr 2010   •   17:36

Telenovelă la cotidianul Adevărul, chiar de 1 aprilie. Fostul director general Răzvan Corneţeanu a fost dat afară de patronul-mogul Dinu Patriciu, fiind "aruncat efectiv afară din companie ca pe un gunoi", potrivit propriei declaraţii făcută prin intermediul unei scrisori adresate redacţiei.

De cealaltă parte, Patriciu oferă o explicaţie printr-un comunicat de presă elegant, în care se precizează: "Răzvan părăseşte Trustul cu mulţumirile noastre, dorindu-i o carieră de succes şi gânduri alese pentru el şi familia lui". În acelaşi comunicat, acesta anunţă noua conducere de la Adevărul: Dinu Patriciu - preşedinte, Peter Imre ? director general, Andrei Ştefan (fiul vitreg al lui Patriciu) ? director general adjunct.

Totul a pornit după o ceartă în toiul nopţii, când spiritele s-au încins în aşa hal încât Peter Imre ar fi sărit la bătaie la Cornăţeanu, fiind oprit de redactorul-şef demisionar Grigore Cartianu, iar fiul vitreg al lui Patriciu l-a atacat vitejeşte pe Corneţeanu cu sintagma: "Hai afară cu mine."

A doua plecare cu scandal

Este a doua plecare cu scandal a lui Corneţeanu, după ce acum mai bine de trei ani părăsea trustul Ringier cu o parte din redacţie alegând să devină acţionar în noul trust de presă al mogulului Patriciu.

În scrisoarea de adio Cornăţeanu sugerează că nu va face dezvăluiri spectaculoase despre relaţia cu Dinu Patriciu, dar spune unele lucruri care ar putea cu siguranţă să facă obiectul unui dosar la DNA. Iată câteva exemple:

Acuzaţiile unui divorţ cu năbădăi

Răzvan Cornăţeanu:

?M-a minţit pe mine, v-a minţit pe voi şi minciunile vor curge în continuare. Minte fără să clipeasca, minte cand respira, minte sofisticat.?

"Am fost urmărit, ascultat, ameninţat, furat maşini, pus în pericol familia şi prietenii de mafioţi cărora acesta le datoreaza bani."

"Proprietarul mă ameninta voalat ca am nevoie de referintele lui. Paranoia curata. De asta nu-I mai dau 3 ani legat de media. Legat da, dar nu de media. Si daca nu legat (ca sunt solutii) sigur pedepsit. (...) De justitie mai scapi dar de JUSTITIE nicio sansa!"

"Poate sa nu existe miza dar cutia pandorei a fost deschisa si nivelul si clasa propietarului dezvaluite dincolo de masca de TV (atunci cand nu fuge cu caseta contrafacuta)."

"Pana una?alta i-as face un repros dar ar trebui sa-I folosesc numele. Nu-I nimic, l-a folosit Traian Basescu."



Despre fiul vitreg al lui Patriciu: ?Nu e decât un mic golănaş care conduce maşini scumpe şi apare în tabloide cu singura calitate că s-a născut bine.?

Despre Peter Imre: "Nu l-am amintit aici pe Peter Imre pentru ca mi-e sila. Si daca nu va e deja in curand o sa va fie si voua. Daca I-ati fi vazut ieri numai intr-un episod de 5 minute pe el si pe MBA-fiul (asta in caz ca nu ati urmarit paine si circ in Jacuzzi imbracat) v-ati fi lamurit de ce am refuzat cu atata incapatanare acest parteneriat.

IMAGINI DIN EMISIUNEA PÂINE ŞI CIRC, CU PETER IMRE ÎN JACUZZI



Scrisorile şi comunicatele din telenovela Adevărul, pe paginademedia.ro

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu Adevarul
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close