Antena 3 CNN Actualitate Cultură Sala Palatului, transformată în patinoar. "Spărgătorul de nuci", balet pe gheaţă în această seară

Sala Palatului, transformată în patinoar. "Spărgătorul de nuci", balet pe gheaţă în această seară

Sala Palatului, transformată în patinoar. "Spărgătorul de nuci", balet pe gheaţă în această seară
Sursa foto: Foto: clon.ro
de M.Z.    |    19 Ian 2012   •   09:52

Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Sala Palatului din Bucureşti, joi, cu spectacolul "Spărgătorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky.

Cu această ocazie, Sala Palatului a fost transformată în patinoar, cu ajutorul a trei tone de gheaţă mărunţită, care au fost deja aşezate pe 200 metri pătraţi. Spectaculoasa lucrare s-a făcut pentru patinatorii Baletului de Stat din Sankt Petersburg, care vin la Bucureşti.

Cei 200 de metri pătraţi, cât măsoară scena de gheaţă, vor fi stropiţi din două în două ore, până când suprafaţa va atinge grosimea de 10 centimetri. Două tiruri vor alimenta cu freon patinoarul artificial, pentru ca la spectacol, cei 40 de artişti să le arate bucureştenilor de ce sunt consideraţi cei mai buni balerini din lume.

Dacă nu v-aţi cumpărat încă bilete pentru spectacolul din această seară, trebuie să vă grăbiţi. Din cele peste 4.000 de bilete, doar 150 mai sunt disponibile, iar cele de la categoria de 50 de lei au fost epuizate în urmă cu o săptămână.

 




×
Subiecte în articol: Sala Palatului patinoar
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close